e-Woman.nl
e-Woman.nl | |
---|---|
使用版本 | 閉店:客戶會收到訊息,請他們過一陣子再來 |
語言, 貨幣 | 荷蘭文, 波蘭文, Euro |
評價
找到 1006 個 評價。
Joanna106年7月12日
Zamawiam dość czesto jestem bardzo zadowolona. Paczka jest dostarczona w zaledwie 2-3 dni i zawsze dostaje upominek dziekuje pani Małgosiu pozdrawiam serdecznie
Ewa106年7月10日
Przesyłkę miałam na drugi dzień. Naklejki na pewno się przydadzą:)
Beata106年7月8日
W poniedzialek. Zamowilam ,Dzisiaj jest sobota jeszcze nic nie otrzymalam ,takze jak na razie nic pozytywnego napisac nie moge.
Na Poprzednie zamowienie,(rok temu ),czekalam 14 dni.
Jak do tej pory nie mam Chyba szczescia, byc moze jestem jedna......
Pani106年7月7日
Nie byłam pewna co dostanę, ale po bardzo krótkim czasie (2 dni) otrzymałam moje zamówienie. Ładnie zapakowane i wszystko dokładnie co chciałam. Sama będę jeszcze korzystać z tej drogi kupna i polecam ją też innym
Ewelina106年7月7日
Zdecydowanie polecam, bardzo szybka przesyłka i dołączony gratisik
ewelina106年7月7日
jestem bardzo zadowolona z usług, na pewno skorzystam ponownie :)
Asia106年7月6日
Korzystałam pierwszy raz, ale z całą pewnością nie ostatni. Jestem zadowolona zarówno z zamówionego towaru, jakości obsługi jak i z krótkiego czasu oczekiwania na przesyłkę. Serdecznie polecam
Sandra106年7月1日
Paczka właśnie doszła, w idealnym momencie, bo czas na nowe pazurki
Iza106年6月29日
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
Held106年6月29日
Kolejne udane zakupy.Dziekuje i Polecam.
Held106年6月28日
Paczka dotarla bez problemu.Kontakt ze sprzedajacym super.Mila niespodzianka w postaci gratisow.Polecam
Bożena Bolt106年6月28日
Sprawnie i szybko a dla osób czepialskich , czytać regulamin a będzie łatwiejsze zrozumienie dla obu stron .
Sandra106年6月26日
Niepotrzebnie się czepiacie, że paczka długo idzie jasno i wyraźnie jest napisane, że jeśli czegoś nie ma wysyłka może się przedłużyć... Ja czekam kilka dni i jest okej, nigdy nie miałam żadnego problemu. Kontakt jest bardzo dobry, telefon odbierają zawsze. Serdecznie polecam
Bożena Bolt106年6月25日
Szybko sprawnie i jak obiecane tak słowo dotrzymane zostało , paczka dotarła i przyjaciółka zadowolona z prezentu . Polecam
Anna Ka.106年6月17日
Szybko, sprawnie, super kontakt
Anna Ka.106年6月17日
Szybko, sprawnie, super kontakt
Aleksandra106年6月16日
Złożyłam zamówienie 5 dni temu.Paczka nie została wysłana.Zero kontaktu ze strony firmy.Niestety nie polecam.Szybciej by z Polski przyszła.
e-Woman.nl106年6月16日
Pani Aleksandro! Od środy wysłałam do Pani 3 maile. Proszę zajrzeć do skrzynki pocztowej. Przytaczam również punkt regulaminu, który Pani zaakceptowała: " Czas dostawy uzależniony jest od dostępności towaru w magazynie. W razie jego chwilowego braku status dostępności na stronie nie zmienia się, a dostawa może wydłużyć się od 5 do 7 dni roboczych."
Klaudia106年6月13日
Sprawa wyjasniona. Kontakt utrudniony przez mój błąd. Teraz tylko czekam na przesyłkę.
Klaudia106年6月13日
Paczka zamówiona w środę, na stronie wciąż widnieje otrzymano płatność. Zero odpowiedzi na maila i na facebooku.
Joanna106年6月11日
Asia106年6月6日
Szybka realizacja zamowienia. jestem bardzo zadowolona:) polecam!
Olga M.106年6月2日
Dziękuję za piękną kartę kolorów. Prezent super. POLECAM
Malwina106年6月2日
Szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam
Agnieszka106年6月2日
Ostatnio przesyłka trwała 7 dni. Troszkę za długo. Szkoda też że firma nie dorzuca żadnych gratisów tak jak ma to w zwyczaju firma Semilac :-(