e-Woman.nl

e-Woman.nl

e-Woman.nl
使用版本閉店:客戶會收到訊息,請他們過一陣子再來
語言, 貨幣荷蘭文, 波蘭文, Euro

評價

找到 1006 個 評價。

Kasia106年9月1日

Regularnie zamawiam z tej strony produkty, jestem bardzo zadowilona.za kazdym taz dostaje gratis. goraco polecam

Daria106年8月31日

Świetny sklep, mnóstwo asortymentu do wyboru i przede wszystkim szybka dostawa :-). Polecam

Natalia106年8月28日

Dwa razy zamawiałam produkty na tej stronie i za każdym razem byłam pozytywnie zaskoczona. Zamówienie kompletne, szybka dostawa i do tego krówka w prezencie :) Bardzo przyjemna współpraca

Sobon106年8月26日

Jestem bardzo zadowolona dostarczona paczka w danym dniu i szybko

O. Waroch106年8月22日

Następna paczuszka już u mnie. Expresowa wysyłka. Dziękuję raz jeszcze

Babalska106年8月19日

Super polecam produkty extra przesylka expresowa. Zamawiam już 2 raz zestaw i jestem mega zadowolona

Zosia106年8月18日

Mega mega jeszcze raz mega!!! Super szybka dostawa, świetny kontakt ze sklepem. Świetne produkty, a lampa mnie urzekła

Roksana106年8月17日

Polecam! Szybka dostawa i miły kontakt

Zosia106年8月16日

Jestem mega zadowolona!!! Zakupiłam zestaw startowy z lampa led uv 24W. Jest super!!

Dagmara106年8月13日

Jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybko dostałam zamówione produkty. Napewno jeszcze nieraz złożę zamówienie. Polecam ten e-sklep z całego serca. Dziękuję za dołączone niespodzianki. Pozdrawiam

Daria106年8月8日

100% zadowolenia

Sonja106年8月7日

Dziękuję za reakcje, już sprawdzam :)

Sonja106年8月7日

Dziewczyny jak robicie zamówienie i płacicie już za przesyłkę,dostajecie jakiegoś maila? Bo ja niestety żadnego nie dostałam..

e-Woman.nl106年8月7日

Prosimy sprawdzić czy Pani konto jest zarejestrowane i potwierdzone w mailu. W razie problemu proszę o kontakt telefoniczny-zaradzimy sprawie :)

Murawska106年8月7日

Polecam :) szybka dostawa i kompletne zamowienie.

Sonja106年8月5日

Dopisze że dostawa na terenie Holandii.

Sonja106年8月5日

Dziewczyny, polecacie mi ta stronę ? Chciałbym zamówić starter z Semilac, nie wiem czy ta strona jest wiarygodna, jeżeli tak to jaka drogę wysyłkowa wybieracie przy zamówieniu??? Pozdrawiam

B M106年8月3日

jak zwykle super bez problemu :)) polecam

Nazar106年8月1日

Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa.

Ania106年7月30日

Szybka dostawa oraz dobry kontakt

Liesbeth106年7月24日

Erg tevreden over eerste bestelling. Ik had eerst een vraag over de producten en deze werd snel beantwoord. Jammer dat 1 van de producten toch niet op voorraad. Hopelijk wordt deze na geleverd. Maar ik zal zeker vaker bestellen op deze site.

Paulina106年7月19日

Polecam!

Iza106年7月18日

Kolejne zamówienie i wszystko super!dziękuję za prezent.Polecam

Beata106年7月15日

Skladalam zamowienie drugi raz i napewno nie ostatni. Paczke dostawalam zawsze maksymalnie po 3 dniach. Goraco polecam.

Held106年7月14日

Wszystko ok paczka doszla w szybkim tempie.Towar pierwsza klasa.Dziekuje i Polecam
PS.Taka mala sugestia co do funkcjonowania stony,przy robieniu zamówienia wkladamy rzeczy do koszyka placimy i wio :) przydalaby sie tez opcja dodaj do ulubionych,(tak jakby produkty na pozniej ktore nas interesuja)mam nadzieje ze wiadomo o co mi chodzi:)

網路店鋪目錄

商品類別

本網站不使用追蹤 cookies 也不出售個人資料。條款和條件隱私權聲明 2009 ‑ 2025 EasyWebshop