e-Woman.nl

e-Woman.nl

e-Woman.nl
使用版本閉店:客戶會收到訊息,請他們過一陣子再來
語言, 貨幣荷蘭文, 波蘭文, Euro

評價

找到 1006 個 評價。

Monika107年2月13日

Profesjonalna firma. Zawsze wszystko zgodnie z opisem i na czas. Napewno będę stałym klientem

Monika107年2月9日

Swietnie
Szybko dostarczona przesylka.

Wawrzyniak107年2月7日

Szybko i sprawnie Polecam ☺

Ania107年2月6日

Zamawiałam już kilka razy i wszystko ok, szybka dostawa

Ola107年2月3日

Super!!! Przesylka eksresowa, jestem bardzo zadowolona

EMILIA107年1月31日

Wszystko sprawnie wysyłka EXPRESS polecam :)

Dominika107年1月28日

Zamawialam kolejny raz. Zamówienie złożyłam we wtorek A paczkę miałam już w środę. Polecam

B M Nowacka107年1月28日

jak zwykle niezawodne podejscie do klienta a wysyłka expresowa

Nazar107年1月28日

Polecam, szybka dostawa.

Bozena Bolt107年1月22日

Szybko sprawnie i super kontakt . Polecam

Gosia107年1月20日

Zamawiam w ewoman za kazdym razem kiedy w moim salonie czegos brakuje i wiem ze dotrze wszystko bardzo szybko! Super sklep!

Klaudia107年1月18日

Zamwialam pierwszy raz. Przesylka dotarla do Holandii bardzo szybko (sobota-zamowienie, czwartek-dostawa). Wszystko super zapakowane i zgodne z zamowieniem. Jak najbardziej polecam!

Dorota107年1月12日

Nadal czekam cierpliwie na zamowienie, nie zamartwiam sie , ze cos tam sie opoznia, bo wiem , ze wszystko zostanie zalatwione jak nalezy. Uczciwa firma, godna polecenia.

Magda107年1月11日

Wszystko super sprawnie. Polecam

Paulina107年1月11日

Wysyłka ekspresowa, zamówienia kompletne, polecam :)

Gosia107年1月8日

Polecam :) szybko i kompleksowo

Ewelina107年1月4日

Zdecydowanie polecam, wielokrotnie zamawialam na tej stronie. Przesylka zawsze w tempie ekspresowym, komunikacja ze sprzedawca rowniez na 10.

×××××××107年1月2日

Pierwsza przesyłka doszła niekompletna, kilka razy pisałam niestety "olali " moje wiadomosci, przed następnym zamówieniem zastanowię się kilka razy albo po prostu zmienię sklep...

e-Woman.nl107年1月2日

Drogo "Ktosiu" Nie mamy w zwyczaju nie odpowiadać na maile lub zadzwonić, więc jeśli faktycznie uważasz że nie odpowiadamy na Twoje maile lub brakujący produkt jeszcze do Ciebie nie dotarł to skontaktuj się z nami telefonicznie- 0621965925.

Aga Lepek106年12月28日

Jestem bardzo zadowolona po pierwszej wysyłce która nadeszła na drugi dzień teraz oczekuje kolejnej i ufam ze kolejne mnie nie rozczarują !
Pozdrawiam

Wioleta106年12月25日

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!Szybka dostawa, produkty dobrze zabezpieczony!

Natalia106年12月22日

Hej ja dostałam wiadomość że paczka miala byc dzis miedzy godz 11 a 15 i nic nie dostałam

Iga106年12月22日

Jestem mega zadowolona ze współpracy bardzo sprawna dostawa oraz pomoc telefoniczna w momentach kryzysu :) jestem pewna ze będę stała klientka państwa sklepu i trzymam kciuki za otwarcie stacjonarnych :)

Ula106年12月22日

Przesylka zostala szybko dostarczona (do Holandii). Jestem bardzo zadowolona, polecam!

Patrycja106年12月20日

Zamawialam już 3 razy i 3 razy pełna profeska. Paczka na czas,solidnie zapakowana.Zadnych problemów. Polecam jak najbardziej!!!

網路店鋪目錄

商品類別

本網站不使用追蹤 cookies 也不出售個人資料。條款和條件隱私權聲明 2009 ‑ 2025 EasyWebshop