e-Woman.nl
e-Woman.nl | |
---|---|
使用版本 | 閉店:客戶會收到訊息,請他們過一陣子再來 |
語言, 貨幣 | 荷蘭文, 波蘭文, Euro |
評價
找到 1006 個 評價。
Monika107年2月13日
Profesjonalna firma. Zawsze wszystko zgodnie z opisem i na czas. Napewno będę stałym klientem
Monika107年2月9日
Swietnie
Szybko dostarczona przesylka.
Wawrzyniak107年2月7日
Szybko i sprawnie Polecam ☺
Ania107年2月6日
Zamawiałam już kilka razy i wszystko ok, szybka dostawa
Ola107年2月3日
Super!!! Przesylka eksresowa, jestem bardzo zadowolona
EMILIA107年1月31日
Wszystko sprawnie wysyłka EXPRESS polecam :)
Dominika107年1月28日
Zamawialam kolejny raz. Zamówienie złożyłam we wtorek A paczkę miałam już w środę. Polecam
B M Nowacka107年1月28日
jak zwykle niezawodne podejscie do klienta a wysyłka expresowa
Nazar107年1月28日
Polecam, szybka dostawa.
Bozena Bolt107年1月22日
Szybko sprawnie i super kontakt . Polecam
Gosia107年1月20日
Zamawiam w ewoman za kazdym razem kiedy w moim salonie czegos brakuje i wiem ze dotrze wszystko bardzo szybko! Super sklep!
Klaudia107年1月18日
Zamwialam pierwszy raz. Przesylka dotarla do Holandii bardzo szybko (sobota-zamowienie, czwartek-dostawa). Wszystko super zapakowane i zgodne z zamowieniem. Jak najbardziej polecam!
Dorota107年1月12日
Nadal czekam cierpliwie na zamowienie, nie zamartwiam sie , ze cos tam sie opoznia, bo wiem , ze wszystko zostanie zalatwione jak nalezy. Uczciwa firma, godna polecenia.
Magda107年1月11日
Wszystko super sprawnie. Polecam
Paulina107年1月11日
Wysyłka ekspresowa, zamówienia kompletne, polecam :)
Gosia107年1月8日
Polecam :) szybko i kompleksowo
Ewelina107年1月4日
Zdecydowanie polecam, wielokrotnie zamawialam na tej stronie. Przesylka zawsze w tempie ekspresowym, komunikacja ze sprzedawca rowniez na 10.
×××××××107年1月2日
Pierwsza przesyłka doszła niekompletna, kilka razy pisałam niestety "olali " moje wiadomosci, przed następnym zamówieniem zastanowię się kilka razy albo po prostu zmienię sklep...
e-Woman.nl107年1月2日
Drogo "Ktosiu" Nie mamy w zwyczaju nie odpowiadać na maile lub zadzwonić, więc jeśli faktycznie uważasz że nie odpowiadamy na Twoje maile lub brakujący produkt jeszcze do Ciebie nie dotarł to skontaktuj się z nami telefonicznie- 0621965925.
Aga Lepek106年12月28日
Jestem bardzo zadowolona po pierwszej wysyłce która nadeszła na drugi dzień teraz oczekuje kolejnej i ufam ze kolejne mnie nie rozczarują !
Pozdrawiam
Wioleta106年12月25日
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!Szybka dostawa, produkty dobrze zabezpieczony!
Natalia106年12月22日
Hej ja dostałam wiadomość że paczka miala byc dzis miedzy godz 11 a 15 i nic nie dostałam
Iga106年12月22日
Jestem mega zadowolona ze współpracy bardzo sprawna dostawa oraz pomoc telefoniczna w momentach kryzysu :) jestem pewna ze będę stała klientka państwa sklepu i trzymam kciuki za otwarcie stacjonarnych :)
Ula106年12月22日
Przesylka zostala szybko dostarczona (do Holandii). Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Patrycja106年12月20日
Zamawialam już 3 razy i 3 razy pełna profeska. Paczka na czas,solidnie zapakowana.Zadnych problemów. Polecam jak najbardziej!!!